Maria gaat op tour! En wel met 7 geweldige muzikale vrienden namelijk, Gerard Alderliefste & friends. De theatertour zal plaatsvinden in het seizoen 2019/2020 en in het hele land te zien zijn. Meer info over speeldata volgt zo snel mogelijk.

“Gerard Alderliefste & Friends.” Een octet van muziekvrienden, dat alle Franse hits in vol ornaat nieuw leven inblaast.

Verplaats je terug in de jaren zeventig. Michel Fugain heeft een hit met ‘Une belle histoire’, ‘Je t’aime… moi non plus’ wordt een van de succesvolste top 40-hits ooit en iedereen zingt luidkeels mee met ‘La Ballade des gens heureux’. Het Franse chanson is – ook in Nederland – Razend populair. En nog steeds.

Gerard Alderliefste werkte samen met topartiesten als Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw en scoorde twee top 10 hits met ‘Laat Me/Vivre’ en ‘Une Belle Histoire/Een Mooi Verhaal’ . Hij speelt zijn favoriete Franse chansons en eigen materiaal al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar inmiddels ook als frontman in een achtkoppige bezetting!

Tijdens ‘Alderliefste & Friends’ mag je de Franse klassiekers verwachten, maar worden ook nummers van jongere artiesten als ZAZ en Stromae gezongen, afgewisseld met Gerard’s prachtige eigen materiaal.

Gerard Alderliefste – zang, gitaar
Kees Post – contrabas
Bob Schimscheimer – drums
Michel van Kemenade – toetsen
Maria Eldering – viool
Rob Stoop – accordeon
Bregje hermans – backing vocals
Rosanne Alderliefste – backing vocals

Trailer Gerard Alderliefste & friends