Start: 12 januari 2020 16:00 tot: 18:00 De nieuwe KHL


Zondagmatinee: 
Gerard Alderliefste – Une matinée musicale
Aanvang 16.00

Voorverkoop 15,00, deur 16,00
>> KAARTEN

Gerard Alderliefste speelt en zingt al jaren vol overgave Franse chansons. Eerst met zijn band, wat mooie samenwerkingen met Shaffy, List en Paul de Leeuw opleverde. Daarna alleen en in duet langs de theaters met Cor Bakker (En Route); nu verder als trio of zelfs als octet!

Komt dat allemaal misschien door zijn solotournee Dubbel Leven (een one-man show over zijn bestaan als verslavingsarts en muzikant) van de afgelopen twee theaterseizoenen? Feit is dat er nu een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer een nieuw leven geeft.

Op deze muzikale middag speelt hij samen met twee van zijn beste vrienden, Maria Eldering op viool en Rob Stoop op accordeon. De nostalgie van het chanson, nu eens romantisch, dan weer poppy, is hoorbaar en voelbaar. Daarnaast kunnen de gelauwerde musici vrij hun gang gaan om samen met het publiek een heerlijke middag te hebben. Anekdotes verbinden de liedjes. Repertoire o.a. Fugain – Shaffy – Alderliefste – Brel – Bach – Clerc

Dit optreden zou eerder plaatsvinden op 24 nov 2019, maar kon toen niet doorgaan wegens ziekte van Gerard. Kaartjes voor dat concert zijn gewoon geldig voor dit optreden.

Online kaarten kopen

Info

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
12/01/2020
16:00 - 18:00

Locatie
De nieuwe KHL

Categorieën