Start: 19 september 2021 tot: 31 juli 2022


Gerard Alderliefste & Friends – Une belle histoire

Theater omschrijving:

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden in Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt.
Deze en andere favorieten van Michel Fugain zullen dus niet ontbreken in ‘Une belle histoire.’ Julien Clerc en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise,’ nummers van de Poppy’s, Piaf, Stromae en Gérard Lenorman staan o.a. op het programma.

“Une belle histoire / Een mooi verhaal” staat sinds 2009 jaarlijks hoog in de top 2000.

 

Tourschema Une belle histoire Gerard Alderliefste and friends

 

Beelden:

Si on chantait: klik op deze link.

Non, non rien n’ a changé : klik op deze link.

Publieksreacties:

Inge Reus (den Haag):

Gerard Alderliefste, als geboren leader wist je deze kanjers nu al tot een geheel te brengen, het stond als een huis!! Wat een muzikale hoogstandjes, het was inspirerend en vol energie!

Tanja Muijs ( Amersfoort):

Gisteravond spontaan en heerlijk ondergedompeld in een warm bad van Franse chansons, wat een verwennerij met Gerard Alderliefste & Friends!

Gerrit Hoogendoorn:

Gerard Alderliefste, het was geweldig om mee te maken, de zangeressen, de violiste, accordeon, een mooi totaalplaatje; à la prochaine!

Regie: Erris van Ginkel

De line-up:

Gerard Alderliefste – zang, gitaar

Kees Post – contrabas

Bob Schimscheimer – drums

Michel van Kemenade – toetsen

Maria Eldering – viool

Rob Stoop – accordeon

Bregje Hermans – backing vocals

Rosanne Alderliefste – backing vocals

Info

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
19/09/2021 - 31/07/2022
00:00

Categorieën