Start: 14 november 2020 19:00 tot: 20:15 Polanentheater


Gerard Alderliefste (solo) – Plus d’ Amour
Amsterdammer Gerard Alderliefste maakt al meer dan 25 jaar muziek met een speciale liefde voor de Franse taal. Die ontstond al op jonge leeftijd en bracht hem een blijvende en wederzijdse amour. Toch schreef hij naaste Franse chansons ook opmerkelijk veel liedjes in het Nederlands. Een andere liefde. Ook die zijn te horen tijdens zijn soloconcert met vrijwel uitsluitend eigen werk. De avond is mogelijk gemaakt door theaterproducent TalentYou.
Plus d’ Amour laat de verschillende passies zien van deze muzikant, verslavingsarts, én gezinsman. Het is meteen een oproep voor meer liefde in de samenleving als daar teveel onderlinge afstand dreigt te ontstaan.
Een stukje biografie: Gerard speelde lang als frontman van zijn band Alderliefste (diverse theatershows, vier albums) en tegenwoordig in veel bezettingen. Van solo in het theater (Gerard vertelde in Dubbel Leven ook over zijn werk als drugsarts), duetten met Cor Bakker, tot en met wel acht man op warme Franse avonden. Dit octet trekt momenteel door het land met het programma ‘Une Belle Histoire’. De hit van Michel Fugain die behalve van Gerard ook het lievelingslied bleek te zijn van Paul de Leeuw. Het lied werd opgenomen als Nederlands-Frans duet en deze combinatie van twee talen werd net zo’n groot succes als bij Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List.
Gerard Alderliefste staat 14 november in het Polanen Theater in Amsterdam en brengt violiste Maria Eldering mee..

Online kaarten kopen

Info

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/11/2020
19:00 - 20:15

Locatie
Polanentheater

Categorieën